Sunday, April 3, 2011

Aku Farihin

Ni adalah entri membangga diri. Kalo tak sker, sila tekan tanda pangkah kat sebelah kanan atas skrin laptop/ PC korang.

Terasa cam lama lak aku tak update blog aku nih. Walaupun baru 2 hari je tak update. Bukan busy pasal keje. Tapi busy ngan agenda personal. Hehehe... Well, korang tak perlu tahu kan... Kalo korang nak tahu pun, ada aku kesah?

Dah la tak update 2 hari. Bila nak update balik, nak wat entri membangga diri lak. Ntah apa2 Ahmad Aswad nih... Hahaha... Sebenar nyer entri ni dah lama ada di ruangan edit post. Tunggu masa untuk aku klik butang publish je.

Memandangkan benda nih pun Cik Vanilla dah tahu, siap bagitau adik2 dia lagi (dan diorang gelak2 kan aku), so why not aku publish kan benda ni skang. Takpe2. Save your laugh for last. Baca dlu, pastu kalo nak gelak, gelak la. Nak gelak guling2 pun takpe. Takde orang nak marah. At least blog aku berjaya menghiburkan korang.

Aku ada sorang member ni, Lokman Hakim (bukan nama nama sebenar). Dia ni jenis yang jarang tengok drama Melayu. Kalo korang tanya pelakon ni nama apa, pelakon ni sape, sah2 dia memang tak kenal. Ye la kan. Kalo dah tengok drama Melayu, takde nyer dia nak menghafal nama2 pelakon Melayu.

Ada satu masa tu, dia panggil aku Farihin. Sebab dia kata muka aku macam muka ada satu pelakon Melayu nih. Aku jenuh la fikir2, ada pelakon ke nama Farihin. Lama gak la aku fikir. Pastu dia cakap, "Ala... Yang jadi model iklan Garnier tuh".

Lorrr... Fahrin Ahmad rupa nyer... Tergelak2 aku. Tang mana muka aku yang sama ngan Fahrin Ahmad? Tapi kalo dia dah cakap muka aku ada iras2 Fahrin Ahmad, mesti aku tergolong dalam golongan2 jejaka kacak. Hehehe...


[You can call me Farihin]


 [Ni rupa sebenar aku. Jauh tak beza?]

6 comments:

vanilla said...

koyaaaaaaaaa...hahahah

aswadz said...

:P

areteacar said...

sukalah tuh ada org puji muka dia cam fahrin. haha...

aswadz said...

biasa2 jek...

░♥si lampu neon♥░ said...

kot ye pon nak puji ko hensem..sebutr la betul2 fahrin ahmad hahahah

aswadz said...

kalo pnggl farihin, baru nmpk kelainan nyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...