Tuesday, April 26, 2011

Korean Drama - My Princess



Skang ni aku tengah layan drama Korea bertajuk My Princess lakonan Kim Tae-Hee dan Song Seung-Heon. Drama ni memang menarik dan klakar. Tapi entri ni bukan entri nak mengulas pasal citer nih. Kalo korang nak tahu lebih banyak pasal drama My Princess, korang bole klik SINI.

Okay la. Aku ulas la sket pasal drama nih. Tapi sket je la... Drama ni pasal seorang student yang rupa2 nyer seorang princess... Fullstop... Iye... Tu je ulasan yang aku bagi. Kata sket je kan. Satu ayat tu kira sket la kan... Kang nak describe guna satu perkataan je, payah lak korang nak tangkap...


Kim Tae-Hee
[Ni kalo aku nak jadikan dia ni skandal aku, agak2 Cik Vanilla kasik tak?]


Song Seung-Heon
[Kalo Kim Tae-Hee jadi skandal aku, mesti Cik Vanilla balas "Kalo camtu, saya nak jadi skandal Song Seung-Heon la"]


Hehehe... Anyway, ni gambar yang aku "capture" secara tak sengaja masa aku tengok drama nih. Gambar yang bagi aku kelakar. Untuk korang aku tak tau la... But then again, gambar2 macam ni sape2 pun bole "capture" kan kalo rajin dok play-pause play-pause video. Hahaha...


[Ekspresi yang tak dapat aku nak gambar kan dengan perkataan]

6 comments:

cik azeya said...

minami shineyo lah kool. :)

NURUL IZRA said...

wahhh..minat korea ea??sma la...skung pon sy tgh layan citer my princee n dream high..hik3..:)

aswadz said...

azeya: sape tuh?

izra: minat la gak. tp nak tgk drama korea, kena la ada supplier. kalo xde, mmg x tgk. hehehe...

| cik azeya | said...

cerite minami shineyo. :))

vanilla said...

xnak...secret garden gak plg best ;P

aswadz said...

azeya: oooo... bhs omputih nyer you're beautiful? x tgk lg... citer dia pun xde. hehehe...

vanilla: secret garden x tgk lg. bg la dlu, baru bole komen. heeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...