Sunday, April 10, 2011


Loneliness is always looking for a friend
It found me once and it has been around since then
Loneliness is never waiting by the door
It sweeps right through and it will never be ignored
Why, why was I chosen?
Why am I left without?

The love of my life, the love that I need
The love that they say is in life for free
The love of dreams, the love that I want
Loneliness knows me by name

Loneliness knows everything I keep inside
My endless thought in the silence of the night
Loneliness is the one who made me see
Ain't nobody else who can make a change but me
Why, why was I chosen?
Why am I left without?


Life is more and that would be the vacant space
The cried out tears and a never ending maze
I have found what only loneliness provides
A strength within knowing I will find

Masa korang kecik2 dlu, korang ada kenal tak mana2 budak yang tak bape nak ada kawan atau maybe takde kawan langsung? Jenis yang tak bape nak ada kawan tapi pendiam, budak tu jenis yang baek2... Ni aku nak citer jenis yang tak bape nak ada kawan, tapi sentiasa nak kacau orang.

Sebab apa dia kacau orang. Easy... Sebab dia nak dapatkan perhatian. Kira nyer dengan cara tu la dia nak dapatkan kawan.

So masa aku gi semayang Jumaat ari tuh, ada sorang budak ni kacau la lagi sorang budak yang duduk kat depan dia. Aku yang duduk kat sebelah budak tu, aku tengok je la. Yela, budak2 kan... Biasa la tuh nak maen2. Tapi dah start dah... Dah start dah...

Daripada mula2 nak maen2, dah mula dah aktiviti siku-menyiku, pulas-memulas tangan. Rasa nak cubit2 je budak 2 ekor nih pun ada. Hehehe... Sebenar nyer rasa nak sruh diorang gi duduk kat saf budak2 je kat belakang tuh.

Tapi yang sorang ni, bapak dia ada duduk kat sebelah. Yang pelik nyer, tak kan bapak dia tak leh behave kan anak dia? Pelik.... Pelik...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...