Monday, November 5, 2012

First GA by TirahZairi

Hari ni aku amek sket masa untuk join GA yang dibuat oleh salah sorang ahli GBS. Tirah Zairi nama budak nih. Sebab tarikh tutup pun 10 November nih, kalo aku tangguh2, confirm sampai ke sudah aku tak wat. Since ni si Tirah nyer first GA, ingat nak bagi support la sket kan. Lagi pun bukan susah mana pun GA dia nih. Kalo susah, memang aku tak masuk dah. Jenuh aku nak memikiorkan macam mana nak wat entri nanti.

Bila belek2 entri GA nih, aku terpaksa check diri sendiri dlu. Bila aku check2, aku scan2, sah...!!! Aku bukan retis. Tapi nak kata popular tu, mungkin sket2 la. Masa zaman universiti dlu. Keh3... Jadi dengan confirm nyer aku sesuai dengan tema slogan "Bukan.Retis.Fofular". Btol kan fofular tu popular? Masa aku baca perkataan ni, aku ingatkan nama kuih tadi.


[Tirah, ni banner ke bukan? Kalo bukan, hang anggap
aku promo muka hang je la]


Owh, lupa lak. Dia sruh aku tag orang untuk join. Hmmmm... Sape agak2 yang akan jadi mangsa tag aku nih? Hhhmmmm....


Mangsa-mangsa:



19 comments:

shiyda said...

gud luck ^^

MRS Rongoks said...

best of luck ! :D

Phat said...

good luck bro

Aida Omar said...

Aida terus je join bila nampak pakcik aswadz tag.. :P

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

CekbOlat-bOlat said...

hahaa . bukan retis fofular . pehh

Cik Yaya said...

gud luck..slmt bger-GA..heee

puteri kasih said...

good luck..dah join gak :)

tirahzairi said...

uihhh...terharu!!!

nnt check senarai peserta...tkt ada silap...hihi...thanks sbb join

aswadz said...

@shiyda: mekaseh.

@mrs rongok: mekaseh.

@phat: mekaseh.

@aida: hahaha... bgs2.

@cekbolat: hehehe... mmg bukan retis fofular.

@yaya: mekaseh.

@puteri: join gak ek. hehehe...

@tirah: terharu? kena la belanja mkn. kih3...

vanilla said...

malu nak joinnn

cweet pinky said...

fuh , CP ditag !! tq :D

cweet pinky said...

hari nih las day kerr ?? hahaha !! memang tak sempat lerr ...

cweet pinky said...

hari nih las day kerr ?? hahaha !! memang tak sempat lerr ...

cweet pinky said...

hari nih las day kerr ?? hahaha !! memang tak sempat lerr ...

cweet pinky said...

hari nih las day kerr ?? hahaha !! memang tak sempat lerr ...

fatin amalina husna said...

salam perkenalan..
husna dari segmen yg sama..saja jenjalan sini..=)

singgah balik jom..
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/giveaway-first-ga-by-tirahzairi.html

aswadz said...

@vanilla: amboi... malu2 plak.

@CP: yeke. xpe la. laen kali saya tag laen lak.

@fatin: salam perkenalan.

Maria Menado~ said...

blog ni tema black.. saya suke. black n blue.. hehe

singgah dari segmen sama =)

aswadz said...

hehehe... mekaseh sbb singgah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...