Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, November 26, 2012

2nd Anniversary Giveaway by SHxoxo



Actually ni first time aku masuk blog tuan empunya giveaway. So maybe tak bole kira sebagai follower la kan. Tapi tak salah kalo nak join kan. Jap2. Baru nak follow nih. Hehehe... Sebagai first timer ke blog beliau, kagum dengan loading blog dia. Laju. Ke internet aku yang laju? Template blog pun simple je. Tak serabut mata tengok. Haaaa... Saya dah kipas baek punya. Sila bagi saya menang. Tak, tak gurau. Saya serius. Sila bagi saya menang. Hehehe...

Kata2 hikmat aku. "The man who stop the time!!!"




Hahaha... Bukan2. Tu Running Man nyer kata2 hikmat. Kata2 hikmat aku untuk giveaway,


"Err tak yah kata2 hikmat bole tak?"


Bila tengok hadiah, banyak lak shawl. Tu yang berminat nak join. Mana la tau kot2 menang. Bole bagi kat wife. Kalo wife tak nak, aku pakai sendiri. Buat lilit kat tengkuk, macam retis Korea lelaki. Kih3... Tak pun lilit kat seluar, biar berjuntai2. Macam budak hip hop lak.

Ok. Aku dah mula melalut ni. Dalam giveaway tu, dia takde sruh melalut macam ni pun. Jadi, jangan segan silu kalo nak join. Klik kat banner atau klik kat SINI untuk tengok peraturan2 yang perlu dipatuhi. Tak patuh, anda kena patuk. Hehehe...


7 so full of themselves :

Dikbi Kamaruddin said...

good luck...selamat bersegmen

Aida Omar said...

kah3.. sungguh lah ang nie aswadz melalut kemain.. peh mesti bini ang teruja kalau ang bagi dia.. moga dapat kat ang.. fuh!! (hembus2) In Shaa Allah..

puteri kasih said...

kalau tak nak hadiah pass je kat puteri..haha

p/s good luck aswadz :)

LydSunshine said...

Good luck. Sweet la nko ni join giveaway utk hadiahkan shawl kat wife. In sya Allah ada rezeki.

reen afny said...

haha menang ke tak weh??

aswadz said...

@dikbi: mekaseh sbb beri sokongan.

@aida: hehehe...

@puteri: mana boleh. hehehe...

@reen: x tau la. x check lg.

aswadz said...

@lydsunshine: hehehe... aku mmg sweet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...