Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Wednesday, November 7, 2012

Wordless Wednesday #15



12 so full of themselves :

Aida Omar said...

nie mesti pasal sorang letak gaya gitu yang sekor tu pun terpaksa ikut jugak.. haih menyusahkan org.

LelakiSemalam said...

best letak macam tu kan...bangga jer!


hehee!

azstory said...

lor.. swif tu lagi dahsyat senget parkingnye.. katmane ni? nampak ade signboard anjing kena pangkah..

Cik Yaya said...

ni mesti dorng xtgok iklan tv ni..yg psal parking tu..asal dlm kotak cukop ea...huhu

CekbOlat-bOlat said...

ni mseti pompuan parking . haha

therosputih said...

singgah sini

jemput join giveaway saya

http://therosputih.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

tirahzairi said...

nie msti aswadz yg buat dulu...hihi

puteri kasih said...

sorang salah..yang lain pun terpaksa ngikut..hehe

cweet pinky said...

CP antara manusia yang tak pandai nak parkng lurus dgnbetul hahahaha !!

aswadz said...

@aida: mgkn la kot.

@lelakisemalam: cess...

@azstory: dekat salah satu RnR kat malaysia.

@yaya: mgkn diorang pernah tgk, tp mls nak amek port.

@cekbolat: x semesti nyer. lelaki yg mls pun parking mcm ni gak. mls nak perbetul parking.

@therosputih: insyaAllah.

@tirah: kereta ku tiada dlm ini gmbr. hehehe...

@puteri: mgkn la. xpun diorang ni kawan.

@CP: x pandai xpe. at least bole cuba btol2 kan sampai lurus.

chemay said...

parking senget?
tu belum tengok chemay parking lagi..
miahahaha

aswadz said...

chemay parking mcm mana lak? hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...