Thursday, November 29, 2012

AinHaQis' Giveaway

Minggu ni aku agak busy gak. So nak menaip entri panjang2, memang tak sempat. Idea pun tak menjelma sebab otak dah fokus kat tempat laen. Kalo idea datang pun, cuma 2 benda je yang akan berlaku. Sama ada idea tu hilang lepas 5 minit atau pun aku perap idea tu dalam blog post.





Ari ni aku nak join satu GA. Tu pun rasa tertarik nak join lepas baca kat blog CP. Cara nak join pun simple je. Tak perlu buat entri pun. Nak tau camne nak join? Jangan tanya aku. Sila la klik kat banner di atas untuk informasi yang lebih lanjut. Hehehe... Terskema lak ayat.


Mangsa yang kena tag:


p/s: aku maen tag je ni. ada yang nak join tak?


10 comments:

CekbOlat-bOlat said...

in sha Allah . bolat joinn . masehhh :*

LydSunshine said...

Rajin plak ko join Ga sejak akhir2 ni. Aku ucapkan goodluck. Kalo aku rajin aku nak mausk gak nanti.

Mohd Lokman Bin Ramli said...

aku join kalau ada masa.. ^_^

cweet pinky said...

wah3 !!! terujanya , mekasih kerana menyahut cabaran :P

tirahzairi said...

kalo sempat ak join...terima kasih sbb tagged :)

kaishin said...

semoga berjaya..

Nur Amiera said...

singgah sini :D
jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Aida Omar said...

Haha.. gua pun terkesima baca ayat abam aswadz nie :P Good luck semoga ada rezeki menang GA nie :)

puteri kasih said...

good luck aswadz :)

aswadz said...

@cekbolat: sama2.

@lydsunshine: bkn rajin sgt pun. berminat nak join je. nak tulis entri sendiri x cukup masa.

@lokman: bagus2.

@CP: hehehe...

@tirah: sama2.

@kaishin: mekaseh.

@amiera: kalo sempat aku join.

@aida: eh, nape terkesima lak.

@puteri: mekaseh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...