Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, November 23, 2012

2 Days Break

Akhir nyer sampai gak hari Jumaat. Dapat relax2 sket. Minggu ni agak busy dengan hal2 keje sebab conference pun tinggal lagi 2-3 minggu lagi je nak conference. Sebab tu tak sempat berblogging sangat. Sempat baca blog je. Nak menaip? Memang tak dapat la sebab kepala otak dah penuh ngan hal keje.

Alhamdulillah, buku proceeding untuk conference hampir settle. Rabu lepas dah siap compile sumer dan hantar untuk publishing. Publish mockup buku dlu. Kalo mockup buku ok, baru bole publish, ye tak. Kang kalo terus publish sumer, tengok2 ada yang tak kena lak. Naya dan teraniaya je. Semalam pun still busy wat editing sebab ada je orang yang still register (last minute nyer register nih) ngan ada yang edit2 abstrak la. Minggu depan insyaAllah settle buku proceeding dan start busy wat benda laen lak.

Nak tengok bilik operasi kitorang?


[Masing2 khusyuk wat keje]


[Task sampai tak cukup 1 white board, pakai 2 terus]


Jumaat Sabtu ni nak rehat cukup2. Nak tdo banyak2. Bila datang keje ari Ahad nanti, at least ada cukup energy untuk wat keje tanpa stress. Hehehe... Malam semalam sempat baca blog kejap. Tu pun kepala otak dah tak bole fokus sangat. Blog Puteri Kasih ada buat bloglist untuk 2013 untuk sape2 yang nak join. Sebab aku dah tak bape nak fokus masa baca entri tuh, aku ingatkan semalam tarikh last. Rupa2 nyer ada lagi sebulan. Haishh... Apa pun, nak rehat banyak2. Ok bye.


p/s: jumaat sabtu ni nak try pulun taip entri sampai lebam.


5 so full of themselves :

CekbOlat-bOlat said...

dapatkan rehat yg ckup !
utk mnghasilkan tenaga krja yg luar biasa :)

haha

NIA SI DRUMSTICK said...

rehat puas2 ye..nnti dah buat entry banyak2 kite tlg komen..hehe

cweet pinky said...

hehehe , chaiyok encek aswadz :P

mekaseh dalam kebizian tuh maseh sudi melawat CP :P

err , jangan sampai muntah , bahaya ituh .. hehehe

puteri kasih said...

semoga dapat rehat yang cukup :)

p/s terima kasih sebab sudi promote bloglist puteri :)

aswadz said...

@cekbolat: luar biasa mcm mana tuh? mcm hulk? grrrr....

@nia: hehehe... mekaseh utk support.

@CP: baca blog je xpe. x perlu fikir. hehehe...

@puteri: sama2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...