Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, April 29, 2011

Prince William & Kate - Officially Married

Itu lah dia popular headlines yang sedang berlaku skang. Tadi pun dah banyak channel TV yang siarkan secara langsung. Astro sampai 3-4 channel tayang. Tapi aku tak tengok pun. Hehehe... Perkahwinan ini berlangsung di hadapan 1,900 orang secara live dan dianggarkan lebih kurang 2 billion viewer di kaca TV around the world...






[Kiss at balcony complete the wedding]


[Kenal sape nih?]


Kenal gambar sape yang kat atas nih? Dia la adik Kate iaitu Pippa Middleton yang juga merupakan maid of honor pada hari yang bersejarah itu.

Selain daripada itu, antara tetamu jemputan ke majlis perkahwinan di raja Prince William dan Kate Middleton adalah David Beckham dan Victoria Beckham. Dasat Beckham ni... Siap dijemput menjadi tetami kehormat... Kalo nak tengok gambar2 tetamu jemputan yang laen, bole klik SINI.




Kalo nak baca lebih lanjut lagi pasal royal wedding ni, bole la klik link2 kat bawah ni.


2 so full of themselves :

vanilla said...

she's one lucky girl!

aswadz said...

anda pun lucky dpt sy. hik3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...