Sunday, September 9, 2012

Zyraroxx: Follower Datang Bertubi-Tubi



Ari ni aku join segmen untuk menambah bala tentera aka follower blog aku. Segmen ni anjuran Zyraroxx. Dia kata aku bole menulis ikut sker je. Pandang pendek entri ikut sesuka hati mahu pun hempedu. Kalo tak sesuka hati, tak yah tulis entri langsung. Hahaha...

Kalo nak tahu, follower aku setakat ni hanya ada 195 orang je. Harap lepas ni bertambah2 dan bercambah2 bak cendawan yang tumbuh lepas hujan. Tak pun bagai lumut yang tumbuh kalo jamban tak cuci lama sangat. Haaaa... Bole bayangkan tak?




Kalo korang nak join segmen nih, korang kena ikut syarat2 yang tidak skema (mengikut kata Zyraroxx la) ni.


1. Buat entri bertajuk "Zyraroxx: Follower Datang Bertubi-Tubi", pastu tempek banner tu kat entri.

2. Isi entri lak, korang hentam la tulis apa2 pun. Ikut sesedap hempedu korang.

3. Letak jumlah follower korang skang.

4. Jangan lupa letak link entri korang kat SINI.

5. Pastu jangan lupa follow blog tuan empunya segmen ngan blog aku...

6. Like page Zyraroxx kat SINI.


33 comments:

Terbakor said...

boleh cuba ni. thanks for the info!

Mohd Rizwan said...

jom join ni plak

"pencarian blog baru untuk di preview "

http://rizwanewan.blogspot.com/2012/09/cepat-pencarian-blog-baru-untuk-di.html

aswadz said...

@terbakor: sila kan...

@ridzwan: insyaAllah...

Zyra Roxx said...

thanks join! ^^
selamat menambah :D

Cik Rongoks said...

datang dari segmen yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Everything's Everythings said...

Nampak juga kesan penambahan followersnya ;D
good luck ^^

LydSunshine said...

Tak sangka ko ni rajin jugak join segmen. Semoga dpt menambahkan follower.

iena_gie said...

Salam kenal..dari segmen sama dah follow kamu #198..jemput follow blog saya pula (^_^) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segmen-zyraroxx-follower-datang-bertubi.html

aswadz said...

@zyra: sama2. hehehe...

@rongoks: mekaseh sbb sudi melawat.

@everything: alhamdulillah, ada la sket2 penambahan.

@lydsunshine: rajin tu ikut tahap busy atau x busy.

@iena: mekaseh sbb dtg melawat.

Jaja Sutera said...

Salam... :)
Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^

http://jajasutera.blogspot.com

Sue PeLik said...

salam perkenalan!!
dtg dri segmen yang sama
dah follow dan jenguk awak
jemput ke blog saya :)

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Dalila Abdul Razak said...

salam perkenalan . nice blog, jom follow dan ber bw
http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/zyararoxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

Azney Shamsuddin said...

salam singgah dari segmen yang sama..follow terus :P

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Edy Fee said...

semua nak follower banyak.hehe all the best la untuk kita hehe

~PILOT LOVER~ said...

Done follow sini..dari segmen yg sama.. jemput singgah blog naz.. salam kenal :)

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

puteri kasih said...

selamat bersegmen :)

aswadz said...

@jaja: mekaseh dtg.

@sue: mekaseh dtg melawat.

@dalila: salam perkenalan.

@azney: mekaseh dtg singgah...

@edy: all the best.

@pilot: salam kenal.

@puteri: mekaseh.

Eraz Fadli said...

Datang terjah dari Segmen Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz..! ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

aswadz said...

@erad: mekaseh dtg melawat.

Sufi Musafir said...

Assalamualaikum :)

dari segmen yg sama >_<
salam ukhuwah ..

aswadz said...

waalaikumsalam. mekaseh sbb sudi melawat.

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

serang blog orang!!
follow sekali..

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

pha is said...

singgah terjah sini dari segmen yg sama...

dah follow sini...

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

daiflora said...

http://daiflora.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

dtg ziarah, dri segmen yg same..;-)

aswadz said...

@aynora: nnt saya serang blog anda blk.

@aimi: okeyh.

@pha: nnt sy blk kunjungan anda.

@daiflora: mekaseh dtg melawat.

Aida Omar said...

Terjah blogger yang join segmen nie :)

Emas Putih said...

Hai... sy dari segmen sama :) sy follow sini :)
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

jom join segmen ni.
http://www.qaleshyaumairah.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

bermula disini said...

Terjah dari segmen yg sama

Done follow..

jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

aswadz said...

@aida: mcm x biasa terjah blog ni. hehehe...

@emas: mekaseh dtg.

@bermula: mekaseh sbb dtg melawat...

Iera balqis said...

Salam.. da follow sini..dari segmen yg sama.. jemput ke blog iera balqis...salam kenal :)

http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

aswadz said...

salam kenal...

Hartina Arssid said...

Follow sini #232

http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...