Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, September 22, 2012

8th Giveaway oleh UmiYumi



Kenal gambar kat atas ni? Kalo tak kenal, dah sah tak memasak. Malahan tak pernah masuk dapur. Alangkan aku yang tak reti memasak pun tahu gambar kat atas tu apa. Mana2 yang tak tahu tu (betul ke ada yang tak tahu ni?), tu frying pan nama nyer.

Nak benda ni secara percuma tak? Jenama Tefal tuh... Hehehe... Kalo nak, korang kena la join GA yang dianjurkan oleh UmiYumi nih. Kalo korang nak join, korang bole klik kat SINI untuk tahu lebih lanjut pasal GA nih.


p/s: pergh, kalo menang nih, bole bagi hadiah kat wife aku. tapi tak bole nak surprise la sebab dah sah2 dia baca blog aku nih.


4 so full of themselves :

KorN said...

oh.. wife pon ade blog rupanya...

piraaa said...

memasak sakan lah lepas ni ye

Michelle Hopell said...

good luck ..

aswadz said...

@korn: ada je. tp dia nak low profile je.

@piraaa: kalo dpt, mmg masak sakan la. hehehe...

@michelle: mekaseh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...