Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, September 30, 2012

Berwajah Muda

Berwajah imuda muda. Ehem... Ni entri masuk bakul angkat sendiri yang tidak berapa extreme (sesuai sangat la ngan nama blog ni kan). Tapi kalo rasa still tak bole tahan dengan tahap ke-extreme-an entri ni, bole pegang plastik siap2, in case nak termuntah. Hahaha...

Berbalik kepada topik. Korang rasa umur aku berapa agak2? Kalo korang tak leh nak agak sebab tak kenal aku, korang bole refer biodata aku, tak pun bole tengok muka aku kat SINI (bajet retis la tuh nak sruh orang teka umur2 ni).


 [Ayat aku sengaja blur sebab banyak typo dan grammar tunggang langgang. Nak elak kan diri
daripada menjadi mangsa kutukan pada masa akan datang]


Haaaa... Bukan senang nak jumpa orang yang kata aku ni nampak muda. Sebab unlike sesetengah orang yang memang nampak muda berbanding usia macam Aznil Haji Nawawi tuh, muka aku ni biasa2 je. Even maybe nampak tua berbanding usia sebenar.

Gambar tu aku print screen daripada sebuah forum yang aku join. Gambar aku dalam forum tu lak ada la dalam 2 tahun lepas. So mungkin la nampak muda berbanding skang kot, walaupun aku rasa muka masa tu ngan skang ni sama je. Aku agak terkesima gak la bila ada orang komen yang aku nampak muda. Terbangga kejap diri nih. Hehehe...

Korang macam mana lak? Tentu korang pun akan tersengih sorang2 kalo tiba2 ada orang kata "Eh, awak umur 112 tahun? Ingatkan umur 12 tahun tadi." Eleh, tak ngaku lak. Kalo korang jenis perasan lak, mesti memanjang je senyum sambil melebarkan lubang hidung jatuh seketul tahi hidung atas lantai.


p/s: cuba teka umur aku bape? sape tepat dapat choki2 free. cuma tinggal korang kena gi kat kedai pastu kuar duit daripada poket sendiri je...


8 so full of themselves :

Redlomo said...

blogger + advertiser = money + happy check out www.nufftag.com

vanilla said...

prasan la awak..awak umur 32 kan..kan kan

tirahzairi said...

untungla muda...wekss..hihi

puteri kasih said...

orang selalu ingat puteri ni budak sekolah..walhal dah bertahun-tahun dah abis belajar.. ( terikut perasan pula ) :P

aienzunnur said...

32 stgh..

aswadz said...

vanilla: hehh... mana sampai 30 lg...

tirah: kih3... perli ke?

puteri: awet muda ek?

aien: aiyakkk... x cecah 30 lg.

vanilla said...

sama la cik aien teka ngn saya..maksudnya betol la...hhehhe...mana ade awak nmpk muda...isteri awak ade la nmpk muda...xcaya ce tanya member2..hahaha

aswadz said...

mana sama korang teka. yg sorang kata 32. sorang lg kata 32 stgh. x sama x sama...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...