Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, September 8, 2012

Jemputan Pertama dari Nuffnang

Setelah beberapa kali join contest yang Nuffnang buat, akhir nyer semalam aku dapat email untuk jemputan tayangan premier movie Resident Evil: Retribution (3D). Kira nyer aku salah sorang daripada 80 orang yang bertuah la gamak nyer. Atau mungkin juga jawapan aku terlalu bernas untuk direject oleh ahli panel Nuffnang. Wakakaka...

Tak expect pun dapat invitation tu sebab selama ni slalu join untuk sker2 je. Maklum la. Sebelum ni join2 pun, haram takde yang menang. Last time aku buat entri pasal Nuffnang nyer contest pun Mei lepas, sempena ngan tayangan movie Madagascar 3.




Tapi yang sedih nyer, memang aku tak bole pergi la tayangan premier Resident Evil nih. Sebab dah la wat kat Curve, pastu hari Rabu lak tuh. Memang tak bole nak gi la kan. Keje satu hal. Jauh lak tuh. Baek aku beli sendiri tiket wayang tuh. Lagi murah compare ngan duit minyak ngan tol nak gi sana. Hehehe...

Apa pun, kalo korang nak check it out tentang contest ni atau nak baca review sket pasal movie nih, korang bole baca kat SINI. Kalo korang nak tengok contest2 laen yang still available untuk korang join, korang bole klik kat SINI.




p/s: ada sape2 nak join aku gi tengok muvi ni tak?


12 so full of themselves :

amranaiman said...

tahniah bro.. aku x pnh join contest nuff ni :P hhee

LelakiSemalam said...

peh kelas!

nur said...

Tahniah ye.. baru gak updare pasal nuffnang.. macam pakat2 je ye..

NUR said...

:)

aswadz said...

@amran: aku pun bkn join sumer. rs2 yg ada idea kat kepala otak je aku join.

@lelaki: kelas menjahit kah? hehehe...

@nur: yeke? hehehe...

@nur: ni berpakat guna nama yg sama ke?

aienzunnur said...

bak sini!
bak sini tiket tu..hahaha

Everything's Everythings said...

Aku nak join! hahah

aswadz said...

@aien: kena mintak ngan diorang la kalo nak.

@everything: tutup dah utk yg ni. kena join contest yg laen la kot.

Edy Fee said...

wah best gle dpt...bertuah la..bila la aku nak dpt gak./hehehe

aswadz said...

bertuah gak la. tp still x dpt tgk. hehehe...

caliph shuriken said...

dulu sy pnah dpt invitation utk movie tekken ^^

aswadz said...

yeke. aku baru rajin join contest baru2 nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...