Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, June 21, 2013

Launching Event Punya Pasal

Hari Selasa sampai Khamis lepas adalah satu hari yang agak hectic. Sumer gara2 idea member nak buat launching logo kelab (kelab aktiviti untuk tempat keje aku) sempena dengan perhimpunan bersama manager kitorang. Konon2 nak mintak dia rasmi kan la.

Since masa pun tak cukup nak planning pelik2, kitorang just buat video. Tapi bukan video yang biasa. Video yang menjadi trending di alaf baru nih, iaitu stop motion. Buat masa skang ni, aku takde video tuh, sebab bukan aku yang compile. Kalo dapat nanti, aku upload kan.

Gara2 nak buat event nih, macam2 perkara. Balik keje lambat. Tak bole tdo malam. Pergi Uptown di Perda dengan tiba2. Al-kisah nyer, lepas dah compile video, bajet nak rehearse la kan. So tengah dok prepare2 tuh, pasang la plasma ball (salah satu prop untuk launching).


plasma ball, launching props


Tapi sebab letak atas meja dengan alas kaen yang menyerap haba (means haba tak dapat dibebaskan dengan sempurna), last2 plasma ball tu blow sampai ada kesan terbakar kat kaen tuh. Naseb baek tak terbakar sampai keluar api. Tak pasal2 kul 11 tu gak kitorang bergegas ke Uptown Perda. Kot2 la ada orang jual. Last2 tak jumpa. Sedih campur penat. Lepas dah lepak minum air, balik la kitorang.

Malam tu lak aku tak bole tdo. Tak tau la sebab apa. Nak kata panas, aku siap bukak baju lagi. Tapi tetap tak bole tdo. Aku rasa aku tertdo setakat 2 jam je kot. Pastu terpaksa bangun sebab nak kena gi keje awal untuk prepare launching event tuh dengan member2 aku yang laen.


p/s: sudah nyer, semalam aku berjaya tdo dengan nyenyak nyer...


5 so full of themselves :

Rosmiza Ali said...

Aduyai, nasib baik tak terbakar teruk dengan kain2 tu.. Huhuhu~~

zana fahmi said...

Hati2, jgn bermain api atau letrik dik..tak pasal2 kang tinggal kain pelikat kat bdn je.

So skrg ni dah tdo lena la ye? selamat bercuti sabtu dan ahad:)

aisya said...

stop motion?

*cepat2 google*

vanilla said...

bila nak letak bidio stop motion tu...hihi

aswadz said...

@rosmiza: sbb benda tu kecik je kot.

@zana: mesti la tdo lena. bwahahaha...

@aisya: stop motion tu guna gmbr yg byk utk buat video.

@vanilla: nanti dah dpt, abg letak kat cni ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...