Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, June 22, 2013

Langkawi, Here I Come

Again...


langkawi, replika helang

 
Hahaha... Kalo korang follow blog aku daripada dulu lagi, korang tentu perasan yang aku dah pernah pergi Langkawi sebelum2 nih. Macam yang aku pernah tulis kat entri INI dan INI. Tapi sumer tuh atas dasar keje. Bila dah nama pun atas dasar keje, so nak berjalan2 sesuka hati tu adalah mustahil la kan.


sekretariat, conference committee


Tapi minggu depan aku nak melawat Langkawi bukan untuk buat keje. Kali ni btol2 nak berjalan punya. Aku ada beberapa tempat dalam kepala otak aku nak pergi. Tapi aku nak tanya pendapat korang gak. Apa tempat2 yang menarik untuk berjalan kat Langkawi?


9 so full of themselves :

aienzunnur said...

kirim salam dekat langkawi..hee

Nurul Syawani said...

jgn lupa b0r0ng c0klat byk2 :D

LaLa mhdnor said...

pernah pi sekali je.
selalu org pi naik cable car, borong coklat kat haji ismail group tu. banyak lagi kot tempat2 menarik

aisya said...

tak pernah pergi lagi langkawi.. tp insyaAllah.. mmg teringin nk pergi.. =)

aswadz said...

@aien: nanti aku kirimkan salam... nak kirim apa2 lg tak?

@syawani: tu mmg tak lupa nyer la.

@lala: hahaha... yg bab borong coklat tu confirm dah.

@aisya: insyaAllah...

puteri kasih said...

jangan lupa borong coklat untuk puteri..haha

aswadz said...

baek...

9n0L4 said...

mcm lame dh kot tak gi langkawi. teringin nk gi naik flite. hihi.

aswadz said...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...