Wednesday, December 19, 2012

Langkawi 12.12.12 - Entri Susulan

Ececece... Dan2 je ada entri susulan. Keh3... Saje je nak update pasal gi outstation hari ni. Aku tau korang mesti tertanya2 apa yang aku buat kat sana kan. Kalo tak tertanya2 pun, sila buat2 tertanya skang sambil baca entri ni. Silakan.

Actually aku tak banyak snap gambar pun sebab perasan busy dengan preparation. So tak banyak pun gambar untuk aku kongsikan kat sini. Yang ada pun gambar2 ni je la.






Sampai2 je Langkawi ari tuh, tak. Tak wat keje dlu. Kitorang gi penuhkan perut dlu. Salah tanggapan korang. Hehehe... Masa sampai tu pun dah kul bape (sebab flight petang). Kira makan petang merangkap malam dlu, balik bilik. Malam tu baru start keje. Bukak sumer kotak yang kitorang pos beberapa ari sebelum bertolak. Maka bermula la aktiviti2 preparation untuk conference tuh.


[Beg conference. Dalam ada buku, CD, gift dan beberapa benda lagi.
Beg mana yang cantik bagi korang?]


[Tag yang superb cantik]




[Buku program serta CD]


Buku, CD ngan tag tu aku yang design dengan bantuan AJK yang laen. Ada perasaan bangga sket di situ. Biasa la. Perasaan orang first timer memang macam nih. Padahal orang yang slalu buat relax2 je. Hehehe...  Tapi apa pun, yang paling best adalah masa dinner. Dengan launching bagai. Masa practice kalut semacam. Risau tak jadi pun ada. Tapi alhamdulillah, sumer nyer berjalan lancar time dinner. Ada video ni. Tapi tak sanggup aku nak upload sebab file dia 100++ Mb walaupun 5 min je.

Cuma outstation kali ni tak sempat nak berjalan je. Sempat beli coklat je sebab tempat beli coklat memang dekat sangat. Depan hotel je. Cuma rajin atau tak rajin nak menapak gi beli je.


p/s: tak sempat melepak kat Pantai Chenang.


7 comments:

hnahdy said...

ada lebih beg? nak...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

beg orange tu sangta cantik.. hehehhe

vanilla said...

yeayyyy...dpt souvenir...coklat xnak byk...ehhehe

mazeer mohamad said...

nak beg jugak la..

hehe!

LAWAK:GADIS CANTIK INI MENGAMBIL GAMBAR DENGAN BUAH DURIAN!
SADIS:CUBA MEMBUNUH DENGAN PAYUDARA : WANITA DITAHAN
PELIK: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!

aswadz said...

@hnahdy: abes dah...

@CMA: yeke. aku sker yg hijau lg.

@vanilla: souvenir AJK x amek pun.

@mazeer: abes sudah.

::aMaD:: said...

keje mende ni bro?
bisnes ape?

aswadz said...

bkn bisnes. ada conference kat langkawi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...