Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, December 24, 2012

Hingga ke Hujung

Mesti korang pelik kan ngan tajuk aku hari ni. Hingga ke Hujung. Tajuk cerekarama TV3? Bukan... Bukan... Jadi, apa yang hingga ke hujung? Hingga ke hujung tanduk? Apa yang si ReX ni cuba sampai kan ni. Hehehe...

Aku nak sembang pasal cuti sebenar nyer. Esok kan Krismas. Cuti. So mood cuti tu dah start nak ada. Kat ofis pun dah tak ramai orang. Sumer pakat cuti. Dengan cafeteria2 skali tutup, pakat cuti skali. Diorang pun tahu kalo bukak kedai ari ni, wat rugi je.

Hingga ke hujung? Means aku nak cuti hingga ke hujung tahun. Walaupun 30hb tu dah masuk keje balik, tapi still aku nak kata tu hujung tahun gak. Lagi pun, Kedah tak amek cuti Tahun Baru. So takde makna nyer nak cuti sampai Tahun Baru.

Kepada yang menyambut Krismas, aku ucapakan selamat menyambut Hari Krismas. Don't drink and drive and kill yourself. Hehehe... Pada yang tak menyambut, aku ucapkan selamat bercuti. Bawak kereta tu hati2. Highway banyak kereta time cuti2 gini.




p/s: errr, nak bercuti daripada blogging bole tak?


9 so full of themselves :

tirahzairi said...

amboiiihhh....seronoknya cuti sampai ke hujung...hihi

LydSunshine said...

Lamanya cuti. Selamat bercuti ye.

zuhdi sanusi said...

wah.., syok la.., slmt bcuti

LaLa mhdnor said...

dah boring cuti ni, sebulan dah cuti :P

puteri kasih said...

selamat bercuti dan selamat kembali bekerja..hehe

cweet pinky said...

hehehe , kalaw mintak izin , jawapannya tak boleh :P

aswadz said...

@tirah: mesti la seronok.

@lydsunshine: skang dah selamat kembali berkeje dan brblogging.

@zuhdi: mekaseh.

@lala: hahaha... tu lg seronok.

@puteri: mekaseh. dah start keje dah nih/

@CP: x bole pun, aku dah tercuti dah pun.

cweet pinky said...

taw takpe , hehehe ~

aswadz said...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...