Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, December 9, 2012

Iezah Last Giveaway 2012



Mungkin ni last giveaway yang aku akan join untuk tahun ni, kalo aku malas la. Kalo aku rajin, mungkin yang ni akan jadi kedua terakhir, ketiga terakhir atau seterus nyer. Sebenar nyer nak join contest ni, tak perlu wat entri pun. Tapi dah alang2 nak join contest dan takde idea nak update nak update blog, apa salah nyer aku buat entri pasal GA ni kan. Hehehe...


p/s: otak dah fikir Langkawi je, macam mana nak cari idea nak update blog.


8 so full of themselves :

Azie Namico said...

untunglaaa kalau dapat pergi langkawi...nak kirim cokolat !

LydSunshine said...

Apa hadiahnya? Goodluck.,

zulhilmi tempoyak said...

good luck samua. :)

HARIMAU MALAYA said...

12.12.12 BEST TU NOSTALGIA GI LANGKAWI, BOLEH INGAT SAMPAI BILE2...ANYWAY SELAMAT BERJALAN.

kaishin said...

selamat bersegmen..

Aida Omar said...

Join2.. hehe. semoga berjaya aswadz. Peh pi honeymoon ke bang?

chemay said...

all the best!

btw nak gi langkawi tu.
mohon jangan lupa beli coklat untuk kami yaaa?
:P

aswadz said...

@azie: kebetulan aku beli byk. nak ke? hehehe...

@lyd: aku pun x ingat hadiah nyer.

@zul: mekaseh.

@harimau: btol2. org yg attend pun akan ingat sampai bila2.

@kaishin: mekaseh.

@aida: gi outstation kot. kalo gi honeymoon, alangkah nikmat nyer brcuti.

@chemay: chemay nak coklat apa? nnt aku cari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...