Sunday, December 16, 2012

Ke Laut?

Apa yang ke laut? Menangkap ikan barangkali? Moh kita ke laut. Hehehe... Bukan2. Sumer nyer takde kena mengena ngan nak pergi laut ke, nak tangkap ikan ke. Bukan2. Sejak outstation ke "seberang laut" baru2 ni, agak lama gak aku tak bukak blog. Apatah lagi nak update blog. Agak busy. Tak tahu nak cilok tang mana masa untuk update blog.

Aku baru balik Jumaat lepas. Tapi agak nyer lepas aku balik dari Langkawi, agak2 mood blogging aku pun tercicir tengah2 laut masa terbang balik ke sini. Ni pun aku gagah kan jugak diri untuk update blog, walaupun kualiti entri ntah ke mana. Tercicir kat laut gak kot.

Apa pun, insyaAllah aku akan kembali. Nantikan kemunculan entri terbaru aku di pawagam yang berdekatan dengan anda. Hahaha...

10 comments:

say to easy=) said...

Haha..pun sama.ke laut jgak blog saya :)

bukankosong said...

best snorkling? :)

cweet pinky said...

CP tak gi laut pown jenuh kelaut nih , hehehehe ~

reply dari blog CP :

hehehe , pasal ulat gonggok tuh mitos je , biasala , mesti ade yang pernah dengar , ade yang tak pernah dengar :P

the malay male said...

Take your time :-)

Aida Omar said...

mohon patah balik amik mood yang tercicir tu.. hehe.

LydSunshine said...

okay. Nak tunggu entry yg bleh tgk 3D punye.

CekbOlat-bOlat said...

haha terccir ke lautt habis habisan .

aswadz said...

@saytoeasy: sama la kita. rakan seangkatan.

@bknkosong: x sempat snorkeling. gi pantai chenang pun x sempat.

@CP: hahaha... ke laut jugak rupa nyer.

@malaymale: mekaseh.

@aida: laut bsr gak. nak tlg cari?

@lydsunshine: mohon beli spec 3D dlu.

@cekbolat: keh3...

cweet pinky said...

hehehe , kelaut jugak lerr , bizi sangat nih :P tapi skg dah tak :P

reply dari entry CP :

memang dah ade niat dah takde nak mandi pili bomba tapi memandangkan CP nih gadis ayu , tak jadik la :P

aswadz said...

bz bersilat la tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...