Saturday, December 8, 2012

Langkawi 12.12.12

*tarik nafas... lepas...

Hari ni baru dapat chillax sket. Minggu yang agak hectic baru je lepas. Kalo ikutkan nak update blog malam semalam. Tapi kurang ada mood nak update. Kalo ikutkan semalam aku cuti. Tapi sebab ada hal penting, ari Jumaat pun aku kena masuk keje gak. Tapi takpe. Ganti ari Ahad. Muehehe...

Tajuk entri "Langkawi 12.12.12" tu bukan tajuk giveaway ye. Hehehe... Mana yang follow blog aku ni, diorang mungkin tau la (mungkin la) apa yang aku maksud kan tuh. Ari Isnin ni fly ke sana. Tak sabar pun ada. Tapi bila fikir balik banyak keje nak kena settle masa kat sana, ntah sempat ke tak nak jalan2.

Apa pun, aku nak minta maaf kat team GBS sebab tak dapat join gathering belah utara. Ingatkan ari tu sempat la nak join sebab selalu nyer ari Sabtu aku akan balik ke Kulim. Tapi sebab since aku keje semalam dan ari ni baru cuti, tak dapat aku nak join. Tapi aku tau, kelibat aku takde pun, takde effect kat korang pun kan. Bukan ada yang kenal aku pun. Hehehe...




11 comments:

womahimia said...

I am from langkawi. i know you'll enjoy being there. feel pleasure to visit my blog :D
http://pixieser.blogspot.com/

mr. kopi pasta said...

tarikh yg smart...tp ayat ko bro yg last tu xleh blaah..humble sungguh haha..

budak kecik said...

langkawi best! rasa mcm nk backpacking ke sana lg dgn kengkawan sementara masih takde komitmen pape lg. huhu


eh2. pernah dgr ALSD2 tak? moh ler singgah2 ke blog sy kalo berazam nak kurus utk thn 2013. tq ;))

LaLa mhdnor said...

sama la kite, x dapat join gath utara tu T__T

CekbOlat-bOlat said...

ehm bolat takpi pun . yela bolat bukan team GBS lagi .

aswadz said...

@womahimia: duduk langkawi ek. sila tegur kalo terserempak. hehehe...

@kopi pasta: humble ke? hehehe... aku biasa2 je.

@bdk kecik: elok gak tu kalo gi jalan2.

@lala: x pergi gak ek.

@cekbolat: sdh lak bunyi nyer.

aswadz said...

@womahimia: duduk langkawi ek. sila tegur kalo terserempak. hehehe...

@kopi pasta: humble ke? hehehe... aku biasa2 je.

@bdk kecik: elok gak tu kalo gi jalan2.

@lala: x pergi gak ek.

@cekbolat: sdh lak bunyi nyer.

puteri kasih said...

tak dapat juga join gathering tu..jauh..hehe

Ain Norainsyah said...

Dulu ain pernah belajar kat kedah 3 sem. tapi, xpenah gi langkawi. malas berjalan. hehe :P

potia casadelarossa said...

TAK PERNAH SAMPAI LANGKAWI... LANGKAWIN PON BLM...

aswadz said...

@puteri: dlu masa wat kat KL, aku x gi sbb jauh. tp bila wat dekat2, aku x leh pi gak sbb bz. kesian kat aku.

@ain: rugi la kalo x gi. hehehe... xpe, dah keje nnt bole pergi.

@potia: owh, dah kawen nnt baru gi langkawi. honeymoon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...