Saturday, August 24, 2013

Outstation di Feringghi Penang

Lepas hari raya ari tuh, 2 entri je yang sempat aku update. Sebab masuk je keje ari tuh, busy lak nak prepare untuk ke conference kat Batu Feringghi, Pulau Pinang 18 Ogos ari tuh. Sabtu lak member wat event terjah raya. Terjah rumah rakan sekerja. Sehari suntuk keluar. Balik rumah terus pengsan.


hotel bayview feringghi
[Hotel Bayview Batu Feringghi]


Since conference tu adalah collaboration dengan beberapa universiti yang laen, aku ditugaskan untuk jaga bilik untuk presentation. So memang belah siang takde masa nak bukak blog. Belah malam lak kena keluar mencari makanan. Kalo tak, bole kebulur malam tuh.


conference
[Ruang legar tempat conference]


Hari kedua conference baru boleh relax sket sebab abes awal. Ada presenter yang tak hadir. So petang tu sempat la rehat kat bilik. Pastu lepak kat tepi pantai. Asal nyer nak maen ping pong. Tapi dah ada orang maen la pulak. Last2 maen basketball je. Hahaha...


sunset, batu feringghi


santai, tepi pantai, so full of myself
[Bersantai sambil tengok sunset]


Hari Khamis lepas baru masuk ofis balik. Dan walla... Hari ni baru aku sempat nak update blog. Hehehe... Korang lak macam mana? Aku tengok kat bloglist aku, masih ramai yang bercuti daripada berblogging. Cuti lama ye korang.


8 comments:

fadh leyanie said...

masing2 sibuk beraya, raya kan sebulan..^^)

aisya said...

gambar 2nd last tu cantik.. tengok pun rasa tenang je.. =)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

ramai yang masih dalam mood raya.. syawalkan sebulan.. :D

LydSunshine said...

cuti blogging je. Nak dpt balikmood blogging tu makan masa gak.

cweet pinky said...

hahahaha , same la CP pown , bapak lama cuti berblogging , bukan takat sebab raya jer tapi sebab CP bz training untuk masum hari tuh , tapi tournament tuh dah habis dah , baru jerrr , ehehhehe~ so , duk sajer2 kat umah nih , CP cuba carik balek mood blogging , memang susah nak adakan balek mood berblogging nih , huhuhuhu ~

aswadz said...

@fadh: hahaha...

@aisya: sbb aku rasa tenang yg aku capture gmbr tuh.

@aiza: btol2.

@lyd: sama la.

@CP: aku lak bz ngan keje. time cuti je la bole blogging.

Sylarius Yusof said...

Dah start keje dah, tapi mood cuti tahun untuk raya tu dah berjangkit ke blog sekali. Patut cuti kerja je, ni sampai dengan blog-blog sekali kena cuti tahun. Hahaha

aswadz said...

nak wat camne. keje x leh cuti lama2. tp blog bole. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...