Wednesday, August 14, 2013

Ucapan Hari Raya

Entri bulan ni baru satu je. Campur yang ni, 2. Alangkah tak produktif nyer bulan ni sebab cuti raya lama sangat. Hari ni hari pertama aku masuk keje semula lepas nak dekat seminggu setengah aku cuti. Nak buat entri pasal sambutan raya, gambar2 sumer masih "selamat" dalam hard disk. Tak sempat godek2 lagi.

Tapi memandangkan time di ambang Syawal ari tuh aku tak sempat nak buat entri tahunan Selamat Hari Raya, so ari nih aku up satu. Tak sempat tu bukan sebab malas ye. Line internet agak semput sebab tak dapat menampung jumlah manusia yang tiba2 meningkat time nak raya. Naseb baek tak lingkup je.


hari raya aidilfitri 2013


Tak lambat lagi kan untuk aku wish korang. Maklum la, raya kan sebulan. Hehehe... Sempena bulan Syawal nih, aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada wife aku, keluarga aku, senak sanak-saudara, kawan2, blogger2 dan juga pembaca setia blog aku nih.


12 comments:

Cik Chokie said...

Taqabballalah minna waminkum. Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin =D

Anne Rihann said...

:) selamat hari raya!

Anne Rihann said...

:) selamat hari raya!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari raya.. :D

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Selamat hari Raya Aidilfitri kepada Aswdz Sekeluarga.

Mambang Kuning satu (DiGi)

iskandarx[dot]com

aisya said...

selamat hari raya juga =)

shafwan said...

lebih baik sikit daripada tader langsung.hehe

Sylarius Yusof said...

Selamat Hari Raya Bro! Time raya ni tahap produktiviti memang menjunam teruk termasuklah dengan aku-aku sekali. High terlebih makan lemang agaknya.

Hatimi Tahirruddin said...

selamat hari raya bro...maaf zahir dan batin....

Aishah Jahirah said...

kih3 saya pun takde entry ucap selamat hari raya,tetiba baru tersedar... apapun selamat hari raya....maaf zahir batin..:)

aswadz said...

@chokie: slmt hari raya...

@anne: slmt hari raya...

@aiza: slmt hari raya...

@firdaus: slmt hari raya...

@aisya: slmt hari raya...

aswadz said...

@shafwan: btol tuh.

@sylarius: sama la kita.

@hatimi: slmt hari raya...

@aishah: slmt hari raya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...