Monday, February 24, 2014

GA Rexylla Tinggal 5 Hari Lagi

Sejak dua menjak ni, aktiviti blogging aku agak terumbang-ambing atas dasar keje. Baru2 ni aku gi outstation di Kuala Lumpur, jaga booth exhibition di PWTC. Sape2 yang join atau pergi exhibition tuh, mungkin korang tau exhibition apa yang aku maksudkan.


rexylla, giveaway, rexylla FB page launching giveaway


Sementara aku amek masa untuk get everything straight untuk berblogging, aku just nak umumkan yang GA daripada Rexylla nih dah nak sampai ke penghujung nyer. Tinggal 5 hari je lagi sebelum tarikh tutup iaitu 1 Mac 2014. Untuk senarai peserta, korang boleh klik SINI. Kalo nak tengok hadiah lak, boleh klik kat SINI.

Tunggu apa lagi. Jom join GA ni... Klik banner atau klik kat SINI.


5 comments:

zulhilmi tempoyak said...

best of luck..!! :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza baru join malam tadi.. :D

Kesuma Angsana said...

ramai yg join yer !

puteri kasih said...

alahai sehari je lagi, sempat ke tidak ni. Anyway good luck kepada semua peserta :)

aswadz said...

@zulhilmi: best of luck kpd peserta.

@aiza: mekaseh sbb sudi join.

@kesuma: boleh tahan la.

@puteri: sempat2 kan la diri puteri. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...