Saturday, February 15, 2014

New Item di Rexylla - Maxi Dress & Blouse

Agak lama juga aku abaikan blog nih atas sebab keje dan juga hal2 peribadi. Hari ni baru sempat nak update. Aku sebenar nyer nak update daripada semalam lagi. Tapi tak sempat sebab baru balik daripada Perlis atas urusan peribadi. Hari ni pun nak update sebab nak amek kesempatan untuk promote Rexylla. Jawapan kepada entri INI, next time aku up ye. Hehehe...


rexylla, blogshop


Untuk pengetahuan korang, Rexylla dah bawak masuk dress baru. Maxi dress dan juga blouse. Korang boleh check-it-out aka chekidout gambar2 kat bawah nih. Kalo korang nak tahu lebih lanjut (harga, size, etc.), korang boleh klik je gambar tersebut. Jika berminat, korang boleh PM Rexylla kat SINI. Korang boleh juga visit page Rexylla dan klik like kalo nak dapatkan info terkini tentang Rexylla.


Maxi Dress


rexylla, maxi dress, plain


rexylla, maxi dress, colour block


rexylla, maxi dress, printed


Blouse


rexylla, blouse, basic


rexylla, blouse, scallop


rexylla, blouse, lace, button


10 comments:

puteri kasih said...

cantik cantik semuanya :)

aswadz said...

jemput singgah jika berminat.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semuanya cantik.. :D

aisya said...

sekarang ni nak shopping senang je. di hujung jari. rambang mata jadinya. haha

nurdani said...

wah lawanya. suka3 :D

LydSunshine said...

eh, murah... insyaAllah nnt nak beli.

Kesuma Angsana said...

wah meanrik & murah2 juga ni !

Chic Na said...

cantik2 semuanya.. :)

aswadz said...

@aiza: jemput usha...

@aisya: btol tuh.

@nurdani: like our page. hehehe...

@lyd: sila2.

@kesuma: mekaseh.

aswadz said...

@chicna: mekaseh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...