Monday, January 17, 2011

10 Best Car 2011

Laporan ni disediakan oleh Car and Driver editor dan provided by Car and Driver.com. Laporan ni takde no.1, no. 2 atau seterus nyer. Just dia bagi senarai 10 kereta terbaek tanpa sebarang diskriminasi kedudukan mengikut citarasa mereka.


2011 BMW 3-Series/ M3.




2011 Cadillac CTS-V




2011 Chevrolet Volt




2011 Ford Mustang GT




2011 Honda Accord




2011 Honda Fit




2011 Hyundai Sonata




2011 Mazda MX-5 Miata




2011 Porsche Boxster/ Cayman




2011 Volkswagen Golf/ GTI




Sumber: Yahoo! Autos


Apsal kaler merah sumer kereta ni. Editor dia kemaruk nak guna kaler merah ke hape. Hehehe... Mungkin merah menarik kot. Ntah ler.

Untuk maklumat lebih lanjut, korang bole la gi baca direct kalo Yahoo! Autos. Kalo aku rajin, mungkin akan display kan lagi gambar2 kereta ni memandangkan gambar yang ada ni sepesen je aku tengok...

3 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

alaaa nak local car ! hehehe =)


Check it out Entri Paling Best !
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#

vanilla said...

apaaa...keta biba ku x ada?

aswadz said...

kereta local tak trmasuk dlm top 10. sbb senang rosak. hak3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...