Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Wednesday, March 14, 2012

Spontaneous Thursday #4

Untuk orang yang berwatak kuning macam korang, tentu korang tahu.
Apa itu twosome, threesome and foursome.

Tetapi...
Bole tak korang kaitkan dengan handsome?
Adakah ia sama dengan apa yang aku sedang aku fikirkan?


p/s: entri ini mungkin berilmiah atau mungkin juga tidak. bergantung kepada orang yang membaca. keh3...

8 so full of themselves :

vanilla said...

bila baca 2some,3some bla2...otomatik baca handsome as 'hen-sam'...hahahah..hensem! u pk lagi kuning la tu kan..lol

LydSunshine said...

Nasib baik saya tak kuning. Boo! saya tak faham.

Botak said...

twosome tak wujud., yg wujud threesome dan foursome., itu pun jarang² dengar foursome., hahahaha..

naiemah_ramli said...

tak paham... =.='' heeeeeeeeeee

aswadz said...

@vanilla: biasa2 je. hehehe...

@lady sunshine: x paham ke? pi maen jauh2.

@botak: otak aku pun x bape nak kuning. tu yg x tau twosome tu wujud ke x. keh3...

aswadz said...

@naiemah: x paham? xpe2. otak hang masih suci murni.

reen afny said...

naiemah... kau pun tak paham. haha

nak cakap kau ni hemsem ke bro?? haha

aswadz said...

bukan aku mmg hensem ke? hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...