Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Thursday, March 8, 2012

Spontaneous Thursday #3

Kepada sape2 yang bole membaca fikiran semut atau yang bole bercakap menggunakan bahasa semut.
Bole tak tolong tanya diorang.

Kenapa diorang sker mati beramai2 dalam water heater aku??

WHY? WHY?


13 so full of themselves :

.: iEyLa :. said...

diorang kata sebab water heater tu lame sngt dah tak basuh,,hikhik

aswadz said...

x yah la basuh2. bkn masak megi pun dalam water heater tuh...

LydSunshine said...

Dah tanya dah. Derang kata mereka mati dgn tak sengaja. Selalu je ader suicide bomber dlm water heater tu. Niat derang cuma nak mandi sauna je. Tapi terbunuh plak.

Nath said...

maybe too sweet but too hot so they x.x

nanabyte said...

betul-betul. bukanny ade kite bancuh milo ke dlm tu kan?

mungkin out of curiosity kot. ala, pernah dengar x 'curiousity kills the cat?' tp in dis case, 'curiostiy kills bunch of ants' muaahahahaha

O CIKTEDDY said...

len kali letak la gula skit dlm water heater..biar la sblum depa mati,depa boleh mkn gula..kui3

er,,apekah? o_0

Aida Omar said...

tadi depa kata depa mati tak sengaja licin katanya sebab dah berlumut.. ekekeke..

ghost writer said...

Sudah ditanya. Mereka bilang;

"Apa kau tidak tahu bahwa tugas mencari rezki itu penuh dengan risikonya? Mencari rezki itu satu perjuangan hidup. Andai tewas, itu satu pengorbanan."

...Dan aku berhenti dari bertanya lagi.

aswadz said...

@ladysunshine: semut pun pandai mandi sauna ek skang ni.

@nath: sape sruh diorang x test dlu air tu panas ke sejuk. kan dah terkorban...

@nanabyte: tu la. memandai je semut2 tu nak curious bagai.

@cikteddy: jahanam air masak aku kalo taruk gula.

@aida: amboih... nak kata water heater aku x bercuci la tuh.

@ghostwriter: hehehe... terkorban nmpk nyer diorang.

aienzunnur said...

semut pun suka berendam dalam kolam airpanas.sekian.

aswadz said...

mana tahu? sekian...

vanilla said...

semut rasa sgt gembira berada dlm heater u lettew =P

aswadz said...

kalo gembira, bagus la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...