Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, March 19, 2012

Away from Blogging

Nampak nyer daripada Rabu lepas lagi aku tak tulis apa2. Kalo ikutkan Khamis Jumaat lepas aku bole wat entri. Tetapi memandangkan 2 orang anak buah aku jenis ada kat umah, aku terpaksa batalkan niat aku untuk berblogging pada hari tersebut. Sebab diorang ni jenis yang tak reti duduk diam. Kalo aku online, ada gak yang maen tarik2 kabel internet ngan charger laptop.

Kat ofis, keadaan pun menjadi agak busy untuk sementara ni. Kira nyer datang ofis pagi2 pun tak sempat nak tulis apa2, even entri yang pendek skali pun (tapi hari ni sempat curi masa sket). Apa2 pun, blogwalking masih diteruskan seperti biasa. Cuma maybe lambat ar sket ye.

Harap maklum.


Yang sengaja dibenarkan,

Aswadz ReX


10 so full of themselves :

Liza @ Adzriel AB said...

kalau ada budak kecik memang kurang aman nak guna laptop. depa pun pandai.

pepel said...

hye awak...hahhaha

TiraPengemis said...

sila update...if not....kebab0mmmm

LydSunshine said...

Takpe. Lumrah hidup seorang blogger. Sama seperti akak jugek.

Cik tikah said...

jgn away selama lamanya sudah :)

Aida Omar said...

update!! update!! update!! we want update!! :P haha..

misyamissyou said...

hoho..biase la tu..ade mase kang update le.. :)

bebeldotsorang said...

hehe..klu ade masa terluang rajin2 le update blog :)

are_lin@yu said...

take yr time....nti bla xbusy lh wt entry lg..;-)..chaiyok2...

aswadz said...

@liza: btol2.

@pepel: hye. hehehe...

@tirah: amboi. nak bom blog org je keje dia.

@lady sunshine: biasa la. dah bekerja ni bkn slalu bole update.

@cik tikah: owh, tidak2.

@aida: ye2. update dah.

@misyamissyou: baek...

@bebeldotsorang: baek (gak)...

@are_lin@yu: chaiyok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...