Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, July 22, 2014

Persiapan Hari Raya

Assalamualaikum.

Dalam masa lebih kurang seminggu je lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Lagu2 raya dah start kedengaran di radio. Even kat ofis pun ada orang pasang lagu raya gak. Walaupun slow, tapi masih boleh didengari. Bila dah dengar, meresap sampai ke kalbu. Terus masuk mood cuti sampai nak buat keje laen pun rasa malas. Hahaha...

Persiapan raya macam mana? Kuih raya buat ke beli? Ada yang dah start bercuti ke? Aku Khamis ni baru nak start cuti. Lama sket cuti kali ni memandangkan cuti tahunan aku ada banyak lagi. Harap2 boleh la mengelak daripada terlibat dengan sebarang traffic jam.


[Untuk yang berminat, stok akan diambil pada hari Khamis ini]


Korang nyer persiapan menjelang raya lak macam mana? Cer citer cer citer... Di ruangan komen. Hehehe...


p/s: walaupun kita di sini sedang membuat persiapan untuk Hari Raya Aidilfitri, jangan lupa untuk terus berdoa untuk rakyat Palestin yang mungkin tak sempat pun nak sambut bulan Syawal.


9 so full of themselves :

Mime MF said...

kt ofis skrg dah pasang lagu raya...semau boleh dgr..feeling raya pun dah marii...:D

LydSunshine said...

saya blum dgr lg lagu raya.

selamat har1 raya aswad.

RDZ Z said...

Masih gear one...Selalunya mood raya datang last minute ..he..he

ewanthology said...

baju raya keluarga dah beli sebelum masuk bulan ramadhan lagi...malas nk beeshopping bulan puasa..penat..hehe

Pha Is said...

salam aidilfitri.. :)

ZUKI DIN said...

salam aidil fitri. maaf zahir batin. semoga persahabatan di alam maya akan kekal hingga ke alam realiti. In Sha Allah. abe follows your blog no 518.

Amanina Mads said...

smpai skrg kt ofis ada lg org layan lagu raya.. hahaha

aswadz said...

@mime: sama la.

@lyd: selamat hari raya.

@rdZ: gitu rupa nyer.

@ewan: pantas di situ. hehehe...

@phais: salam aidilfitri.

aswadz said...

@zuki: salam aidilfitri. thank you for following.

@amanina: yeke. biasa la. raya kan sebulan. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...