Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, July 13, 2014

Final World Cup 2014

world cup 2014, final, piala dunia 2014


Akhir nyer, World Cup 2014 dah pun hampir sampai ke kemuncak nyer. Kalo korang tengok game pagi tadi, tentu korang dah tau yang pasukan Netherland dah pun berjaya menewaskan pasukan Brazil untuk merangkul tempat ke-3.

So, hari ni perlawanan final yang paling dinantikan2 oleh seluruh peminat sukan bola sepak. Malam ini, atau lebih tepat lagi, pagi ni, akan berlangsung nyer perlawanan akhir World Cup 2014 di antara pasukan Germany dan Argentina.

So agak2, sape yang jadi champion tahun ni?

9 so full of themselves :

ejulz said...

Confirm Jerman ni.. hehe

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

aswadz said...

jerman nyer konfiden mesti tgh tinggi lepas belasah brazil ari tuh.

aienzunnur said...

walaupun world cup bukan di hati tapiiii nak sokong german la.

go go german.

hahaha.
mcm glamer sikit sokong germany nih..haahhahahah

zulhilmi tempoyak said...

jarman....!!!

yeahhhh

aswadz said...

@aien: jerman menang sudah. hahaha...

@zulhilmi: yeahhh...

Azlan Strider said...

by the time aku komen dah tau sape memang..tapi credit gak pada Argetina kerana memberti tentangan hebat kepada german...menabung smart invest sini...

Regards,
-Strider-

aswadz said...

but still, terima kasih sbb masih komen. hehehe...

Amanina Mads said...

go go germany.. hehe

aswadz said...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...