Tuesday, July 1, 2014

Selamat Menunaikan Ibadah Puasa

Tak update punyer tak update, last2 World Cup pun dah start. Ramadhan pun dah tiba. Punyer la malas + tak sempat nak update blog. Hari ni dah masuk hari ke-3 kita berpuasa. So amacam puasa pertama korang hari tuh? Okay or not so okay? Hehehe...


puasa, ramadhan, 1435 hijrah





Dengan ini aku mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa kat korang. Semoga kita dapat menggunakan bulan Ramadhan tahun ini dengan sebaik yang mungkin. Time berbuka tu, jangan makan banyak sangat ye.


9 comments:

Sylarius Yusof said...

Salam Ramadhan :-)

husna zahidi said...
This comment has been removed by the author.
husna zahidi said...

Ramadhan Kareem..
selamat berpuasa untuk abg aswadz dan keluarga..:)

Mime MF said...

salam ramadhan...selamat berpuasa..:)

Sis Vee said...

selamat menjalani ibadah puasa ... semoga ibadah kita lebih baik dr sebelumnya ...

Amanina Mads said...

selamat berpuasa buat sekeluarga

aswadz said...

@sylarius: salam ramadhan.

@husna: selamat berpuasa utk husna sekeluarga.

@mime: selamat berpuasa.

@vee: amin...

@amanina: selamat berpuasa.

Azlan Strider said...

Selamat berpuasa bro....

Regards,
-Strider-

aswadz said...

selamat berpuasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...