Sunday, January 4, 2015

Salam Maulidur Rasul

Dan Selamat Datang 2015.

Lewat sket aku wish korang, tapi better late than never kan. Aku ter"miss" timing untuk wish korang sebab tak berkesempatan nak update blog walaupun cuti dapat sampai 4 hari. Sebenar nyer 3 hari je. Satu tu aku amek annual leave. Hehehe... Nak rehat konon sebab baru balik outstation dari Shah Alam.


maulidur rasul 2015, salam maulidur rasul, selamat menyambut maulidur rasul


Kalau ikutkan tahun lepas, aku ada buat entri sekilas pandang untuk tahun sebelum nyer. Tapi rasa macam malas je nak buat ringkasan untuk tahun lepas. Hehehe... Tengok la kalau aku rajin nanti.


8 comments:

Aisya A. said...

salam maulidur rasul, selamat tahun baru dan selamat semuanya. hehe

Pha Is said...

allahumma solli a'la Muhammad
wa a'la ali Muhammad..

:)

Ain Norainsyah said...

Semoga cinta kita pada Rasulullah bertambah setiap hari...

Dah bertahun tinggal dunia blogging ni. Tak sangka ada lagi blogger dulu yang masih aktif...

Selamat maju jaya..

Sylarius Yusof said...

2015 nanti banyak dapat cuti bersambung. Rasanya, cuti tahun untuk 2015 nanti mungkin dapat save banyak kot untuk GCR. Hehe

LydSunshine said...

Selamat tahun baru aswadz

aswadz said...

@aisya: salam maulidur rasul dan selamat tahun baru.

@phais: :)

@ain: lama x nmpk. hehehe... slmt tahun baru.

@sylarius: mgkn juga. cuti byk bersambung, save sket annual leave. hahaha...

@lyd: selamat tahun baru.

Amanina Mads said...

apa pun salam maulidur rasul dan selamat tahun baru buat aswadz sekeluarga.. memang lambat kalau nk up story tahun lepas

aswadz said...

salam maulidur rasul dan selamat tahun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...