Wednesday, April 14, 2010

Kipala puning, kipala pesing

Sori kerana tajuk post kali ini agak tak berapa nak betul ejaan nyer (sapa la yang eja tu agak nyer). Baru je kepala otak aku nak relax2 and slow-mo ngan keje2 research aku, ada lak yang mengganggu keje2 tersebut. Ntah sape usik over temperature controller kat furnace tu, dia pi rendah kan ke 1330 celcius. Padahal aku wat sintering, temperature aku 1450. Dahh... Tak pasal2 aku kena repeat balik dari mula (sebab sampel untuk aku sinter dah takde). Arrgghhh... Jem2... Baru je aku nak start keje wat hardness, dah terbantut keje aku.


3 comments:

aienzunnur said...

jht nye org 2..

meh nak fire..
bia die taw kpnsan suhu itu..

hihi

Cik Ida said...

ilek r bro....kata dlm hati ada taman..heheheh

aswadz said...

tak leh slh kan org tu gak. sy yg cuai gak sbb x check sblm run furnace tu. hak3... abg dlm hati ada neraka. wahahaha... ganah2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...