Friday, April 16, 2010

Patut buat benda laen, tapi terbuat benda laen...

Niat di hati pagi tadi, petang ni nak start explore dan terus design web page untuk conference seperti yang aku cakap kan dalam post aku yang sebelum ni. Tapi laen lak jadi nyer. Balik2 dari semayang jumaat tadi, aku terus gi potong rambut (lepas lunch la). Abes je potong rambut, patut nyer aku start buat apa yang aku niatkan pagi tadi. Tapi last2 benda laen lak yang aku explore. Ni sumer gara2 aku bukak blog aku ni. Pastu tangan aku gatal2 gi bukak customize, then buat macam2. Add itu, add ini. Pastu bukak lak blog orang laen, search blog member2 yang mana ada blog, siap add dalam blog list lagi. Takpe2. Malam ni akan ku tekadkan diri untuk melakukan apa yang terniat di hati pagi tadi. Yeah, akan aku laksanakan nyer...





4 comments:

Cik Ida said...

abg...knp tmbh lagi yg content personal blog kt atas nih..kt belah kanan ni pon dh ade warning personal blog..mcm lebih krg sama je

aswadz said...

tapi isi tak sama...

Cik Ida said...

mmg la...tapi rasa mcm xperlu je sampai dua skalik..huhuh

aswadz said...

hehee... sbb agenda nak memenuhkan blog bg nmpk berisi sket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...