Friday, April 2, 2010

Template Ceria

Template ni berjaya aku buat setelah membuat research dari petang tadi. Walaupun design nyer takde la hebat mana (maklum la, tak pandai sangat bab2 design ni), tapi nampak cantik lak bila aku gunakan untuk blog aku yang lagi satu. Tema template ini adalah feel good. Jadi kalo sape2 yang akan guna, semoga anda juga ceria2 slalu.


Contoh template.
Untuk mendapatkan coding template ini, anda bole klik sini atau melawat blog aku yang lagi satu untuk template2 yang laen juga.

2 comments:

Cik Ida said...

huhuhuhu.....nnt nak try satu...soooonn

aswadz said...

hehehe... nanti ida ckp kat abg ida nak yg macam mana ek. kalo bole, bg design terus lg bgs..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...