Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, November 21, 2011

Pemandu, Kereta dan Tabiat #10

Tajuk: Cuba teka masa bila kereta yang bawak slow tiba2 menjadi laju...


10
.
.


9
.
.


8
.
.


7
.
.


6
.
.


5
.
.


4
.
.


3
.
.


2
.
.


1
.
.




Yaaaa... Apabila lampu traffic light bertukar daripada hijau ke kuning...

Bijak pembaca2 blog aku nih. Fenomena nih memang biasa berlaku. Dah jadi kebiasaan lak aku tengok. Even kadang2 aku pun buat gak. Eh.

Ehem2... Berbalik kepada topik. Bila kita tengok kereta yang laju, bila lampu traffic light bertukar kuning, diorang lagi pecut kereta. Mesti korang tak hairan kan. Well, dah nama pun laju kan. Apa nak dihairankan apabila dia tambah speed lagi laju.

Tetapi... Apabila pemandu yang biasa bawak 10-20 km/jam dan kebetulan korang tengah tension follow dia dari belakang, bila traffic light bertukar kuning, dia pecut jadi 90-100 km/jam. Mesti korang akan berfikir;


WHAT THE FUUUU??? BOLEH PULAK BAWAK LAJU!!!!




***********************************************************************************


Malaysia has been Asia's Dance Champion for the past 2 years... will we defend our title again this year?



***********************************************************************************

2 so full of themselves :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...