Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, November 6, 2011

Tasik Banding Wallpaper

Selamat Hari Raya Aidiladha sumer.

Since tahun ni aku sambut raya haji sorang2 kat umah, aku amat laaaa kebosanan. Mak aku ikut kakak kedua aku balik Abu Dhabi. Kakak sulung lak of course la dia beraya kat Rawang je, beraya ngan family ipar. Adik aku dah tentu join skali, ye tak.

Aku saje je tak join diorang kat Rawang. Pasal jauh. Pastu aku fikir, baek lepak kat kuala je. Macam la tak biasa kan lepak sorang2 each time aku balik kuala. At least bole layan EPL kat umah sendiri. Hehehe... Bukan senang nak layan EPL kat rumah sendiri tau, memandangkan cuti aku Jumaat dan Sabtu. Sabtu lak biasa nyer petang tu dah balik Kulim.

Tengah bosan2 tadi, sempat gak layan drama Korea, You're Beautiful 4 episod. Bila dah bosan layan drama, aku pun godek2 hard disk aku, konon nyer nak buang file2 yang aku dah tak nak. Nak save space yang tinggal sket nih. Last2 terjumpa ler beberapa gambar yang menarik untuk dijadikan wallpaper.

Salah satu gambar adalah gambar pemandangan di Tasik Banding. Tapi ada satu je la. Tak sempat nak snap banyak2 dlu. Hehehe...




***********************************************************************************


WATCH: Share the Love Finale Concert @ Taylor's Lakeside Campus.



***********************************************************************************

2 so full of themselves :

rainyscream said...

sian aswadz. hihihi.
apa apa pun selamat hari raya aidil adha ye~ :D

aswadz said...

selamat hari raya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...