Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Wednesday, November 23, 2011

Flash Game - World Cup Kicks

Ngahaha... Lama giler aku tak wat entri pasal flash game. Walhal aku banyak gak maen beberapa flash game yang best. Box head nyer flash game pun aku dah lama tak sentuh dah. Kali ni aku nak share satu flash game sukan kegemaran ramai iaitu bola sepak.

Walaupun World Cup 2010 dah lama berlalu, tapi aku rasa takde masalah kot kalo nak maen flash game World Cup 2010 kan. Sebagai seorang peminat bola, aku enjoy maen flash game yang melibatkan bola nih. Nak install game Pro Evolution Soccer atau Winning Eleven, graphic laptop aku tak cukup power. Dapat maen flash game pun jadi laa...




Antara banyak2 flash game pasal bola, aku tengah dok maen World Cup Kicks skang. Sebab tricky sket nak jadi juara dalam game ni (ke aku yang noob?). Tak caye? Apa kata korang cuba...




Link asal: Y3.com


***********************************************************************************
Mesti korang pecah perut ketawa tengok video ni.


***********************************************************************************

6 so full of themselves :

stuck said...

ggooaall!!!
beli cd game bola ja lah bro..hehe~

aswadz said...

graphic x cukup kuat. hahaha... lg pun ni maen sekadar release tension. kang install game kang, memang 24 jam sehari aku maen game.

KizZ said...

Wah menarik..tengah duk try ni...yeah2!

aswadz said...

semoga berjaya menjadi champion. hehehe...

Mr.N said...

layan

aswadz said...

sila2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...