Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, July 20, 2013

Bubur Lambuk

Bubur lambuk ni boleh dikatakan makanan yang popular time bulan puasa. Akan ada banyak masjid2 yang bagi bubur lambuk secara percuma dan akan ada ramai manusia yang berpusu2 nak dapatkan bubur lambuk free. Barang free, sape tak nak kan. Tepuk dada, tanya perut.


bubur lambuk, puasa, Ramadhan


Khamis lepas, tempat keje aku ada buat aktiviti membuat bubur lambuk. Tapi tukang masak utama nyer jemput orang luar je. Kalo staff sendiri yang masak, ada peluang cerah untuk mendapat bubur lambung. Hehehe... Cuma tak banyak gambar yang aku bole share sebab most of the pictures ada gambar awek dan mak budak skali. Nanti diorang lagi famous daripada aku Takut kalo letak nanti, ramai lak stalker diorang.


bubur lambuk, puasa, Ramadhan


Kadang2 lari sket daripada buat keje rutin ni best gak. Buat keje, pastu dapat makanan free. Korang amacam? Tahun ni ada pekena bubur lambuk?


6 so full of themselves :

AZM Venture said...

Kami kt sini tkdak bubur lambuk huh sob2

Leeza dayasari [santai leeza] said...

belum berkesempatan nak rasa bubur lambuk.

aswadz said...

@azm: pi la buat sendiri...

@leeza: hehehe...

Sop said...

puasa tahun ni blom rasa lagi bubur lambuk.. huhuh

9n0L4 said...

bulan tak pose pun bese je mkn bubur lambuk ni. hehe. selalu ade je kat sini. :)

aswadz said...

@sop: bole cari di masjid yg berdekatan. hehehe...

@9n0L4: yeke. best la kalo gitu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...