Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, July 30, 2013

Cuti Raya

Hari ni aku baru perasan, entri aku time nak raya tahun lepas tiba2 jadi popular kejap bulan nih. Entri yang INI. Entri ni pun sebab aku join segmen Abang Ensem ngan Zarul Umbrella. Tapi aku buat entri ni bukan sebab nak sembang pasal entri nih. Nak sembang pasal laen sebenar nyer. Maklum lah. Dah lama tak update. Jadi aku update la sket walaupun takde apa sangat nak sembang.

Khamis depan dah Hari Raya. Korang dah amek cuti ke blom? Aku baru je klik button submit untuk permohonan cuti aku. Cuti awal sket sebab kalo cuti lambat2 pun, mood keje confirm hilang ntah ke mana. Jadi lebih baek cuti je kan. Hehehe...

Korang macam mana lak? Dah amek cuti?

 

15 so full of themselves :

Sylarius Yusof said...

Bab cuti ni aku awal-awal lagi dah booking cuti. Kerja dekat pejabat yang 100% Bumiputra Muslim ni akan bermasalah bila tiba bab penentuan cuti raya. Silap-silap bertumbuk pun mau.

de engineur said...

Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri utk dan &keluarga. Bagus jgak cuti awal tu, leak kan kesesakan bila balik kg.

aisya said...

mmg dah sedia cuti dah ni.. tak perlu apply dah.. hehehe

Invisible Me said...

Dah balik bercuti dah. Hehe

*singgah sambil tekan hot ticket*

aienzunnur said...

Amek doh

hana hadi said...

cuti 2 minggu. hehehe cuti sekolah.
selamat hari raya :)

shafwan said...

selamat bercuti..manfaatkan cuti betul2..:)

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalammualaikum aswardz, cuti nampak gayanya is tak kemana lah beraya dalam pulau je heheheh nak balik kampung top dengan tokwan dah takder isk isk isk.

p/s: datang lagi isi tabung hotlink.

zahidahwahid said...

dah sebulan lebih cuti... hehehe.. selamat bercuti...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam kenal.. selamat berpuasa dan selamat berhari raya.. :D

Cik Yaya said...

salam..
da apply cuti minggu lepas..amik 1hari je..tu pun 12hb..huuu cuti da xbnyk..xdpt amik bnyk hari >,<

Carlos Santiago said...

cuti ku, mcm mana nk apply. kena hantar ngn blogger ni. harap google lulus

aswadz said...

@sylarius: hahaha... btol2. tp tmpt keje aku xde hal. sbb time raya, company tutup.

@engineur: selamat hari raya.

@aisya: cuti belajar kan...

@invisible: bagus la kalo dah cuti.

@aien: balik dah pun kan. hahaha...

aswadz said...

@hana: selamat hari raya.

@shafwan: insyaAllah.

@firdaus: beraya ngan famili ke sorang2 je bro?

@zahid: lama nyer cuti.

@aiza: selamat hari raya.

aswadz said...

@yaya: oh, gitu. xpe la asalkan dapat bercuti.

@carlos: bole gak tuh. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...