Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Wednesday, July 10, 2013

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 1434H

Assalamualaikum sumer. Amacam first day puasa? Ada yang bangun pagi terbukak tudung saji tak? Hahaha... Apa pun, hari ni aku cuti sebab Kedah memang amek cuti 1 Ramadhan. Since semalam tak sempat nak wish selamat berpuasa kat korang, hari ni aku amek kesempatan untuk mengucapkan kepada sumer blogger dan juga reader selamat berpuasa pada bulan Ramadhan ni dan banyakkan amalan. Kalo tak bole, at least lebih banyak daripada tahun lepas.


ramadhan, 1434H, puasa


Hari ni ada yang tak bangun sahur tak? Kalo ada, buat2 la bangun laen kali untuk mengelakkan kebuluran di siang hari. Kebulur tu tetap kebulur. Cuma kalo sahur, lambat la sket proses dia nak kebulur tuh. Hehehe...


12 so full of themselves :

Rapunzeel Cikilolo said...

selamat berpuasa

:)

Phat said...

selamat berpuasa bro

puteri kasih said...

selamat berpuasa :)

aienzunnur said...

Selamat berpuasa abang ipar!

Sop said...

salam ramadan dan selamat berpuasa

aswadz said...

@rapunzel: selamat berpuasa juga.

@phat: selamat berpuasa jugak bro.

@puteri: selamat berpuasa puteri.

@aien: selamat berpuasa adik ipar...

@sop: selamat berpuasa...

Teena Tna said...

Selamat berpuasa juga.
Melaka pun cuti jugak hari ni.

aisya said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa.. =)

aswadz said...

@teena: selamat bercuti. hehehe...

@aisya: selamat berpuasa...

9n0L4 said...

slmt pose ye. slmt berterawih di masjid. subuh jgn lupe di masjid juge. hee.

hana hadi said...

selamat menyambut bulan ramadhan :)

aswadz said...

@9n0L4: insyaAllah...

@hana: selamat menyambut ramadhan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...