Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Wednesday, July 17, 2013

Rexylla

Kalo korang selalu berkunjung ke blog aku, mesti korang perasan advertisement yang aku letak bawah header blog tuh. Rexylla ni sebenar nyer blogshop yang baru je bukak. Sebelum ada orang tanya, sebenar nyer blogshop ni kepunyaan wife aku, dengan dibantu oleh aku. Kira nyer aku ni assistant la. Hehehe...

Nama pun blogshop baru kan. So memang baru je nak menapak dalam online business ni. Setakat ni ada 3 jenis baju yang kitorang jual. Antara baju2 yang ada dalam stok. Harga pun murah je. Dalam RM 40, tak termasuk postage.


advertisement, blogshop, online shopping, dress, rexylla


advertisement, blogshop, online shopping, dress, rexylla


advertisement, blogshop, online shopping, dress, rexylla


Kalo korang berminat, korang bole lawat ke blog Rexylla untuk maklumat lanjut. Boleh jugak follow untuk mendapat update terkini.


4 so full of themselves :

9n0L4 said...

name blogshop tu mcm dah establish je. :)

fyna said...

waaaaa... baguslah ada business macam nih. good luck ^_^

aisya said...

ingatkan ape lah rexylla ni tadi.. benda pertama yg terlintas Rexona.. apakah??? haha!

aswadz said...

@9n0L4: macam... tp blom lg sbnr nyer. hehehe...

@fyna: mekaseh.

@aisya: hahaha... bole la tuh. rexona rexylla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...