Monday, January 6, 2014

Bloglist Puterikasih.com 2014

Korang kenal cik Puteri, pemilik blog Puteri Kasih? Aku tak pernah jumpa dia depan2, so nak kata kenal pun, mungkin tidak. Tapi aku memang rajin singgah kat blog dia nih sebab boleh dapat macam2 info dan tips yang berguna. So awal bulan nih, cik Puteri ada menganjurkan satu segmen bloglist sempena tahun baru nih. Kepada sape yang berminat, boleh la kalo nak join. Tarikh tutup 7 Januari 2014, senang citer, esok la tuh.


segmen, bloglist puterikasih.com


"Saya ingin tersenarai dalam bloglist puterikasih.com 2014 kerana dia kan tuan puteri..."


8 comments:

LydSunshine said...

wooww.. *takde idea nak komen.

puteri kasih said...

bila lak den ni jadi tuan puteri...hahaha. Terima kasih sudi meriahkan bloglist puteri :)

Azlan Strider said...

selamat bersegmen and good luck yer..

Regards,
-Strider-

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza singgah dari segmen yang sama.. all the best aswadz..

aisya said...

hahahaha! best lah jawapan tu.. hehe..

aswadz said...

@lyd: hehehe...

@puteri: dah nama puteri kasih. harus la puteri kan.

@azlan: terima kasih.

@aiza: all the best.

@aisya: hehehe...

Azlan Strider said...

good luck and all the best...hehehe

Regards,
-Strider-

aswadz said...

terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...