Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, January 7, 2014

Tahun Baru, Blog Template Baru

Dah lama aku tak tukar blog template baru. Sejak 2012 lagi pakai template yang lama. Tahun lepas pun just tukar header baru je. Sebenar nyer memang aku dah malas dah nak design template2 baru. Kalo dlu rajin la design, pastu share kat blog ReXnime aku tuh.

Tapi sejak aku makin malas nih, aku dah tak design dah blog template. Blog template yang lama pun aku dah remove since rebranding ari tuh. Tapi lepas aku jumpa wallpaper kat bawah nih, terus aku berminat nak design template baru.


sword art online, wallpaper


Even handphone aku pun pakai wallpaper kat atas nih. Kalo kat laptop, aku modify sket sebab tak nak mengganggu ikon2 kat desktop. So aku dah gelapkan bahagian belah kiri. Kalo korang berminat nak guna, korang save gambar kat bawah nih.


sword art online, wallpaper, laptop


Blog template ni malam semalam aku design. Since nak online pun internet semput, jadi aku buang masa dengan buat design template nih. Walaupun blog template bertemakan anime Sword Art Online, gambar T-ReX dan background hitam tetap tidak dilupakan. Hehehe...


9 so full of themselves :

Azlan Strider said...

aku tak perasan sgt template lama ko cammana so tak boleh nak buat comparison..tapi templete baru nie pun not bad..walaupun background dia gelap tapi masih mudah untuk membaca..

Regards,
-Strider-

Muhammad Khairuddin Lim said...

Cantik.....selamat tahun baru 2014

puteri kasih said...

bila masuk sini tadi, dah perasan blog ni dah berwajah baru. Puteri lebih suka template baru ni. Dari bahagian header pun dah nampak tersusun. Good work :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

perasan juga dah berubah template.. cantik juga aswadz design sendiri.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

perasan juga dah berubah template.. cantik juga aswadz design sendiri.. :D

aisya said...

cantik2. hehe..
tapi paling suka lah tagline kt header tu. haha

LydSunshine said...

tetibe je ada masuk kepala trex. Heheh.

aswadz said...

@azlan: template aku drpd dlu mmg gelap dah.

@khairuddin: selamat tahun baru...

@puteri: terima kasih.

@aiza: boleh la design sket2.

@aisya: hahaha...

aswadz said...

@lyd: kepala t-rex tu harus. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...