Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, January 17, 2014

Hadiah-hadiah Giveaway by Rexylla

Hari tu aku ada update pasal giveaway by Rexylla kan. Mana yang tak tahu lagi, korang boleh klik SINI dan kalo nak sudi nak join, korang boleh klik kat SINI. Macam yang aku janjikan, aku nak update gambar2 hadiah lak hari nih. Hadiah2 dia seperti kat bawah nih.


Pemenang dan Hadiah

Pakaian di Rexylla (ex-stock only)

rexylla, fishtail, blouse, giveaway rexylla
[2 top referral]


Cenderahati + voucher 15% diskaun pembelian

cenderahati, rexylla, giveaway rexylla
+
voucher, rexylla, giveaway rexylla
[4 entri terbaek atau paling kreatif]


Saguhati

apple note, saguhati, rexylla, giveaway rexylla
[5 cabutan bertuah berdasarkan random.org]


Dan macam yang aku cakapkan tadi, hadiah akan bertambah sekira nyer penyertaan memberangsangkan. So apa lagi. Jom join ramai2.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...