Saturday, March 1, 2014

Jemput Join Giveaway by Rexylla

Ini sticky post dan akan melekat sampai 1 Mac 2014. Scroll ke bawah untuk entri terkini.


Seperti yang korang sedia maklum, aku ngan wife aku ada bukak satu blogshop online, Rexylla bermula tahun lepas. Tepat 1 Januari 2014 yang lepas, Rexylla nyer official FB page baru je siap dirasmikan (perasmian tanpa potong riben merah ye). Korang boleh klik page kami di SINI dan like page untuk dapatkan info terkini berkenaan dengan Rexylla.

Sebenar nyer Rexylla ada buat satu giveaway sempena dengan pembukaan FB page Rexylla ni. Dengan ini aku nak jemput anda sumer untuk join giveaway ni. Untuk tengok peraturan2 giveaway, korang boleh klik di SINI. Tak pun korang klik je banner kat bawah nih.




Tarikh tutup pada 1 Mac 2014. Jemput join ye kawan2. InsyaAllah hadiah akan ditambah jika penyertaan memberangsangkan. Gambar2 hadiah giveaway juga akan aku update kat blog ni, selaen daripada blog Rexylla.


25 comments:

Unknown said...

otw nk buat entry ni tapi sangkut kat syarat no 3 tu pulak. cari2 box follower tu mcm takde.. ke sy yg tak jumpa ni.. huhu

Unknown said...

okay dah jumpa. hehe. tadi tak muncul pulak

MalizaMah said...

ada masa leeza singgah k...

Mizz Aiza said...

aiza bookmark dulu sebab tarikh tamat lambat lagi..

aswadz said...

@aisya: masa terbaca komen aisya, terus pergi mintak wife letak kan.

@leeza: okeyh...

@aiza: orait.

Azlan Strider said...

insyallah kalau berkesempatan nanti aku join bro..hehehe

Regards,
-Strider-

Admin said...

usha GA ko jap bro

ch000tz said...

rajin sungguh korang² ni :D

aswadz said...

@azlan: terima kasih.

@phat: silakan...

@chotz: hidup kena rajin. hehehe...

Anonymous said...

wah..inshaAllah kathy join yer?

Niesa said...

Kalau berkesempatan niesa nak join jugak.. :)

Tengkubutang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 456
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

aswadz said...

@kathy: okeyh.

@niesa: sila2. hehehe...

@tenku: salam kenal.

nurdani said...

wah...bestnya! harapnya ramai join

Bunda_nora said...

assalam,

lama dah tak singgah sini..

aswadz said...

@nurdani: jemput la join sekali.

@bunda: selamat singgah.

Unknown said...

good luck yow !

aswadz said...

jemput la join sekali...

Anonymous said...

moga maju jaya yer

tirahzairi said...

semoat lg nie...ingtkan saya k..hihi

tirahzairi said...

semoat lg nie...ingtkan saya k..hihi

tirahzairi said...

*sempat..typo la plak..haha

aswadz said...

@kesuma: mekaseh.

@tirah: hahaha... sempat lg typo.

Unknown said...

all the best

aswadz said...

pemenang telah pun diumumkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...