Saturday, January 18, 2014

Lepas Hampir Setahun

Lepas hampir setahun menghabiskan masa dengan teammates aku, akhir nyer ia dah keluar. Ia nyer dah keluar. Jeng jeng jeng...




Tadaa... Buku company aku yang dibuat untuk merangkumi sepanjang tahun 2004-2013. Patut nyer dah kuar daripada hujung tahun lepas lagi. Tapi bulan Disember masa dinner ari tuh baru dapat launch. Kemudian awal Januari ari tuh baru dapat buku2 untuk diedarkan.

Lagi pun bila staff sendiri yang buat, harus lah siap lambat sebab kena bagi komitmen kat keje lagi. So tak dapat nak bagi tumpuan 100% kat buku ni semata2. Lagi pun, buku nih dah banyak kali kena rombak sebab management tambah itu, tambah ini, buang itu, buang ini. Last2 lambat la siap.




p/s: best jugak kadang2 buat something yang luar daripada skop keje rutin.


10 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

comel buku tu...

boleh dapat jugak ke?

hehe.

Nash ain said...

power gile ang

Teesaz said...

best ni, buat buku, edit2..pernah didedahkan ngan majalah skolah dolu2.. tapi orang lain je la sebok2. kita tengok saja.

aswadz said...

@rapunzel: x sure la management nak buat apa ngan buku nih. tp mgkn akan ada kat library2 tertentu sbb dpt ISBN.

@nash: eh? hahaha...

@teesaz: hehehe...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

lawa background kat kulit buku tu..

mujahidah maisarah said...

woo.. company pon ada majalah tahunan ni ek

Anonymous said...

kelaka baca komen nasha...ahahhaah

yg benar,
puan vanilla ;P

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

puteri kasih said...

cantik cover buku tu..:)

aswadz said...

@aiza: mekaseh.

@mujahidah: dia bukan tahunan. tp utk tempoh 10 tahun.

@vanilla: dia mmg mcm tuh.

@taufiq: slalu berkunjung la kalo mcm tu. hehehe...

@puteri: mekaseh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...