Thursday, October 28, 2010

Gangguan Celcom 27 Oktober 2010

Sape pengguna Celcom yang mengalami gangguan lebih kurang tengah hari semalam, sila angkat tangan... Hehehe... Sebenar nyer takde niat pun nak wat entri pasal ni. Tapi memandangkan aku terbaca paper kat Utusan pasal gangguan semalam, terlintas di fikiran aku untuk membetulkan fakta yang dituliskan.


Sumber daripada Utusan Online.


Kalo korang tengok gambar kat atas ni, dia kata gangguan berlaku di Negeri Sembilan dan Selangor. Tapi aku yang kat Kulim ni pun terkena je... Bos aku pun terkena gak (sebab time ni aku tengah berbincang ngan bos). Jadi, dah sah la Kulim pun affected sama kan. Tempat laen aku tak tau la pulak. Tapi semalam memang aku call orang tak bole. Lebih kurang kul 12.30 - 1.30 petang. After that baru bole. Bila nak call je, dia kata network busy. Mula2 aku ingatkan handphone aku yang wat hal. Tapi bila restart balik, still the same. So tahulah yang celcom nyer line tengah tak bape nak btol.

2 comments:

vanilla said...

oooooooooooo....kt cni xde gangguan..hehehhe

aswadz said...

hehehe... tahniah2... ni kat kuala pun line kureng memuaskan. kejap ada kejap xde. sebelum ni ok je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...