Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, February 2, 2013

Poll - Azam 2013

Ehem... Ari ni aku blur nak update pasal apa. Free time ada. Tapi tak tahu nak update pasal apa. Dalam tak tahu nak update apa, aku ingat nak update je pasal poll yang aku pasang sepanjang bulan Januari ni sempena menyambut tahun baru 2013.




Poll ni ada dua soalan je. Soalan pertama ni untuk selidik berapa orang yang dah berjaya mencapai azam diorang tahun lepas. Sebanyak 33% yang jawab diorang berjaya mencapai azam diorang. Mesti seronok budak2 ni sebab dapat mencapai azam diorang dengan jaya nyer. Yang 50-50 tu, kira bagus gak la walaupun tak semua azam dapat dicapai.




22% menyatakan yang diorang dah ada azam baru untuk 2013. 11% lagi diorang tak ada azam baru atau mungkin belum ada lagi, aku tak tau. Baki 66% lagi kata diorang tengah fikir azam apa diorang nak untuk tahun 2013. Jangan sampai nak dekat hujung tahun tengah fikir lagi azam sudah ler. Hehehe...

Korang yang tak sempat nak vote dalam poll ni, bole bagi komen korang kat ruangan komen, kalo sudi.


p/s: serius tak tau nak update apa hari ni.


5 so full of themselves :

Leeza dayasari [santai leeza] said...

x ada idea nk update erk. leeza pun selalu gitu. haaaa

vanilla said...

dah macam buat report berdasarkan graf/chart....hebat..mentang2 ari2 analyze data..heheh

cweet pinky said...

CP kan tgh belajar , so azam CP mudah jer , nak dpt result gempat every sem , hehehehe ~

LydSunshine said...

Wah, buat rumusan berdasarkan keputusan kaji selidik. Heheh. Rajin.

aswadz said...

@leeza: hehehe...

@vanilla: hari2 analyze data dan wat report.

@CP: bagus azam tu. moga tercapai setiap sem.

@lyd: rajin sbb x tau nak update apa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...