Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, February 10, 2013

Selamat Tahun Baru Cina

Tepat pukul 12 tengah malam ni, bingitlah suasana dengan bunyi mercun pong pang di sana sini. Memecahkan keheningan malam. Selamat Tahun Baru Cina.




Ingat lagi entri yang INI? Okay. Gambar dah ada. Tapi tangan ini masih malas nak menaip entri untuk tujuan tersebut. Hehehe... Maklum la. Cuti2 panjang gini, kadang2 rasa malas nak online. Dengan internet pun kejap2 okay kejap2 tak berapa btol. Mengalahkan chipsmore gaya nyer. Tapi insyaAllah dalam masa beberapa hari ni, aku akan update. Ni tengah menyusun2 gambar ikut urutan nih. Keh3...


p/s: bunyi mercun kuat sangat malam semalam sampai aku ingatkan bebudak ni main mercun dalam halaman rumah aku je.

3 so full of themselves :

krole said...

huhuhu~same r bro..kat sni pong bebudak men mercun kuat sangat adus~ risau lak bla tngok...tp apa2 pon selamat tahun baru cina yew

Dianaa said...

sempat lagi tak nak kutip angpao? :p

aswadz said...

@krole: hehehe... bila time perayaan je, mesti ada budak maen mercun punya.

@dianaa: x sempat dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...